دوشنبه شانزدهم اردیبهشت ۱۴۰۴ -

سخنان ریاست انجمن در خصوص نحوه برگزاری سی و سومین کنگره فیزیوتراپی ایران





نحوه ثبت نام در سی و سومین کنگره فیزیوتراپی ایران و کارگاه های جانبی


ثبت نام در این کنگره به دو صورت انجام می پذیرد :


1- ثبت نام با امتیاز آموزش مداوم : جهت برخوردار شدن از امتیاز آموزش مداوم شما میبایست از طریق سامانه آموزش مداوم ثبت نام نمایید و تقریبا یک ساعت پس از ثبت نام در آن سامانه اطلاعات شما در این سایت قابل مشاهده بوده و شما می توانید در کارگاه های جانبی و سرویس ناهار کنگره ثبت نام نمایید ، خاطر نشان می گردد ثبت نام به همراه امتیاز آموزش مداوم دارای محدودیت تعداد نفرات می باشد. ثبت نام با امتیاز آموزش مداوم

2- ثبت نام بدون امتیاز آموزش مداوم : شما می توانید با کلیک بر روی این لینک بدون برخورداری از امتیاز باز آموزی در این کنگره ثبت نام نمایید.ثبت نام بدون امتیاز دارای 50 درصد تخفیف برای دانشجویان مقطع کارشناسی فیزیوتراپی و دارای 20 درصد تخفیف برای اعضای انجمن علمی فیزیوتراپی ایران می باشد . ثبت نام بدون امتیاز آموزش مداوم


نکته 1 : جهت ثبت نام رایگان در کارگاه های کنگره می بایست ابتدا در کنگره ثبت نام نمایید. ثبت نام رایگان در کارگاه های کنگره


نکته 2 : شما می توانید در هر روز فقط دو کارگاه ثبت نام نمایید. لیست کارگاه های کنگره


نکته 3 : جهت خرید سرویس ناهار کنگره با سوبسید انجمن می بایست ابتدا در کنگره ثبت نام نمایید. خرید سرویس ناهار کنگره با سوبسید انجمن



وضعیت ثبت نام در سی و سومین کنگره فیزیوتراپی ایران و کارگاه های جانبی






جهت مشاهده وضعیت ثبت نام خود می بایست وارد حساب کاربری خود شوید. ورود به حساب کاربری

پیام رئیس کنگره







« به نام خداوند لوح و قلم »
در آستانه برگزاری سی و سومین کنگره فیزیوتراپی ایران قرار داریم که امید است شاهد کنگره ای پربار و متفاوت، بصورت تمام حضوری و در خور آوازه و نام فیزیوتراپی و همکاران توانمند و پرتلاش فیزیوتراپیست باشیم.

حسنت به اتفاق ملاحت جهان گرفت
آری به اتفاق جهان میتوان گرفت



در این برهه حساس انجمن فیزیوتراپی ایران بعنوان نماد پویایی علمی و نهاد اقتدار حرفه ای فیزیوتراپی و تمامی دلسوزان این رشته در ارکان مختلف علمی و حرفه ای مرتبط مانند بورد فیزیوتراپی و سازمان نظام پزشکی به دنبال ارتقاء جایگاه فیزیوتراپی در هرم سلامت کشور و قرار گیری آن در صف مقدم خدمات پایه بهداشتی-درمانی بوده و بر تک تک اعضای جامعه بزرگ و فرهیخته فیزیوتراپی تکلیف است که برای صیانت و حفاظت از جایگاه رشته و ارتقاء مطلوب آن، با بازنگری سیاست های گذشته و به کار گیری رویکردهای جدید و با اتحاد و انسجام درونی و وحدت رویه و هم افزایی بیرونی، از کیان و استقلال فیزیوتراپی دفاع کرده و در جهت نیل به جایگاه جهانی رشته عزیزمان، برابر با استاندارهای علمی و مرزبندیهای حرفه ای همگی یکدل و یکصدا، متحد و کوشا باشیم.
در این مسیر پر افتخار، سخت و طاقت فرسا دست یاری و دوستی بسوی تمامی اعضای جامعه بزرگ فیزیوتراپی اعم از نخبگان، اعضاء هیات علمی دانشگاهها، همکاران فیزیوتراپیست در مقاطع مختلف تحصیلی و دانشجویان همیشه سرافراز و آینده ساز فیزیوتراپی دراز می کنیم تا روزهای بهتری را رقم بزنیم. در پایان با تشکر و سپاس از تمامی اعضای کمیته های علمی و اجرایی و دبیر خانه کنگره خصوصا دبیر محترم علمی جناب آقای فیزیوتراپیست دکتر محمد اکبری و دبیر محترم اجرایی جناب آقای فیزیوتراپیست پرهام پارسانژاد، امیدوارم که کنگره سی و سوم نقطه عطفی تاریخی در روند رو به رشد فعالیت های علمی و حرفه ای فیزیوتراپی در ایران بوده و بزودی شاهد اجرای فراگیر مقطع دکترای حرفه ای فیزیوتراپی(DPT ) باشیم انشاءالله.


هرگز نمیرد آنکه دلش زنده شد به عشق
ثبت است برجریـده عـالم دوام مــا



فیزیوتراپیست احمد موذن زاده
رئیس کنگره سی و سوم و رئیس انجمن فیزیوتراپی ایران


پیام دبیر علمی کنگره





شرکت کنندگان گرامی:
طی چند دههی گذشته روش زندگی در جوامع بشری از نوع همراه با فعالیت فیزیکی زیاد به نوع نشسته و کم تحرک تغییر کرده است.دراین روش زندگی علاوه بر آسیب های معمول، آسیب های ناشی از کم تحرکی و یا بد حرکتی نیز شیوع پیدا می کنند.فیزیوتراپی در اولویت اول جهت درمان این دسته از آسیب ها قرار دارد.نظر به شیوع بسیار زیاد آسیب های نیازمند به روشهای فیزیوتراپی، بدنه دانش(Body of knowledge) رشت فیزیوتراپی نیز دچار تحولات زیادی شده است.بطوری که برای تربیت کردن فیزیوتراپیست های دارای دانش و مهارت کافی جهت ارائه روشهای درمانی به روز، حداقل نیاز به گذراندن حدود 200 واحد درسی نظری، عملی و بالینی وجود دارد.در نتیجه تجدید نظر در مقاطع تحصیلی این رشته و تنظیم آن با استاندارد های جهانی نیاز به توجه دست اندر کاران در وزارت بهداشت و درمان دارد. این تغییر موجب ارتقاء مهارتهای فیزیوتراپیستها از نظر معاینه، انجام مداخلات دستی و همچنین تعیین کاربرد دستگاههای درمانی شده، و برون ده نهایی آن، درمان بهتر، سریعتر و ارزانتر خواهد بود.با این حال دانش آموختگان فیزیوتراپی برای بهبود دانش و مهارتهای درمانی خود علاقه مند شرکت در کنگره های علمی هستند.
انجمن علمی فیزیوتراپی ایران از انجمن های پیشرو در برگزاری کنفرانسهای بینالمللی، ملی و همچنین سمینارهای متعدد در ایران است. " زندگی پویا نیازمند خدمات روزآمد فیزیوتراپی" به عنوان شعار کنگرهی ملی سالیانه سی وسوم انتخاب شده است.این کنگره با محوریت انجمن فیزیوتراپی ایران و همکاری دانشگاههای علوم پزشکی برگزار می شود.
بیش از 100 عنوان ومقاله و تعدادی عنوان پنل به دبیرخانه کنگره ارسال شده است.از بین مقالات ارسالی تعداد 60 عدد از آنها بصورت سخنرانی و بیش از 60 عدد نیز بصورت پوستر ارائه خواهد شد.البته از تعدادی سخنران مهمان نیز برای ارائه مطالب مورد نظر دعوت شده است. هچنین کارگاههای آموزشی در زمینه فیزیوتراپی، و نمایشگاه تجهیزات فیزیوتراپی در برنامه کنگره گنجانیده شده است.


فيزيوتراپيست دكتر محمد اكبري
استاد دانشگاه علوم پزشكي ايران و دبير علمي سي و سومين كنگره ساليانه انجمن فيزيوتراپي ايران

پیام دبیر اجرایی کنگره





در روزهاي ابتدايي پاييز، در حالي به استقبال كنگره سي و سوم مي رويم كه برگريزان حزن آلودي جامعه را فراگرفته و ديگر به ما ثابت شده است كه با بيان هر مطالبه علمي، صنفي و اجتماعي در اين كشور، كار بيخ پيدا مي كند و بايد برای هر تغيير رو به پيشرفتي شاهد پرداخت هزینه های سنگین باشيم.فيزيوتراپي كشور هم در شرايطي كه در مجلس شوراي اسلامي، در سازمان نظام پزشكي كل كشور، در وزارت بهداشت، در بورد تخصصي، در انجمن و در بدنه علمي و بدنه حرفه اي از پايگاههاي قوي و سرنوشت ساز برخوردار است، تا کنون در دستيابي به مطالبات متعدد خود که در تمام دنيا مورد پذیرش است، ناکام بوده كه خود دليلي محسوس و ملموس از بد چرخيدن چرخ مديريت كشورمان است.
مهمترین و اصلی ترین این مطالبات، دکترای حرفه ای فیزیوتراپی است.راه دكتراي حرفه اي فيزيوتراپي يك راه يك طرفه و بدون بازگشت است و تأخير در اجراي فراگير آن، مجال برنامه ريزي كوتاه مدت و بلند مدت آموزشي و حرفه ای را از ما خواهد گرفت و همانطور كه ١٣ سال است اين رشته در برزخ ارتقاء قرار گرفته است، تأخیر در اجرای دی پی تی همچنان مانع از حركت اساسي و رو به جلوي ما مي شود.صرف نظر از ماهيت لزوم ارتقاء سطح پايه رشته فيزيوتراپي به دي پي تي، درک اين موضوع كه يك حق متقن و مسلم دانش آموختگان فیزیوتراپی، بيش از ١٣ سال است كه ناديده گرفته مي شود و اركان مختلف آن در بورد، انجمن، سازمان نظام پزشكي و دانشگاهها، عليرغم امضاي ٤ وزير بهداشت تا كنون نتوانسته اند آن را اجرايي كنند، فضاي نامناسب رواني و اجتماعي را در جامعه فيزيوتراپي ايجاد مي كند كه باز هم تبعات آن گريبانگير خودمان و بیماران خواهد شد.اگر تا به حال فكر مي كرديم كه همچون استقلال فيزيوتراپي، دي پي تي هم امري زمان بر است و نياز به صبر واستقامت دارد، امروز با عوارض غير قابل جبران طولاني شدن اين روند رو به رو هستيم كه ما را بيش از پيش عقب نگه داشته است. دی پی تی يك تقاضاي بزرگ و پاسخ داده نشده در جامعه فيزيوتراپي كشور است که توجه دانشگاهها و مؤسسات آموزشی در خارج از كشور را به عنوان یک بازار پررونق به خود جلب کرده است و عليرغم عدم پذيرش روال آموزشی آنها از سوي وزارت بهداشت، به دلیل تقاضای روزافزون فیزیوتراپیستها و بیماران به این مهم، بيش از گذشته امكان ورود مجدد و پرتعدادتر آنها به عرصه آموزش فيزيوتراپي كشور وجود دارد. این روزها روی آوردن فیزیوتراپیستها به ادامه تحصیل در این دانشگاهها و مؤسسات خارجی مهمترين مسأله در لزوم شتاب دار شدن روند پيگيري اجراي فراگير دي پي تي از اينتري لول و ترنزيشنال در داخل كشور است.
انجمن فيزيوتراپي ايران به عنوان نماد پويايي علمي و نهاد اقتدار حرفه اي فيزيوتراپي كشور و كنگره هاي ساليانه آن كه بزرگترين رويداد علمي و حرفه اي رشته به حساب مي آيد، ضمن انجام رسالت اصلي خود كه همان ارتقاء سطح علمي جامعه فيزيوتراپي در كشور است، همچنان خستگي ناپذير و بدون ترس از ناملايمات و تهديدها، به احقاق حقوق ناديده گرفته شده دانش آموختگان فیزیوتراپی ادامه خواهد داد و از تمام بضاعت خود و اعضاء برای رسیدن به چشم انداز توسعه رشته در کشور استفاده خواهد کرد.


فيزيوتراپيست پرهام پارسانژاد
دبير اجرایی سي و سومين كنگره ساليانه انجمن فيزيوتراپي ايران

ارکان کنگره




• رئیس کنگره : (فیزیوتراپیست احمد موذن زاده)
• دبیر علمی کنگره : (فیزیوتراپیست دکتر محمد اکبری) • دبیر اجرایی کنگره : (فیزیوتراپیست پرهام پارسانژاد )

• هماهنگ کننده اعضاء هیأت علمی : فیزیوتراپیست دکتر ایرج عبداللهی
• مسئول روابط عمومی و فضای مجازی: فیزیوتراپیست دکتر سید مصطفی سیدتاش
• مسئول برگزاری مجمع عمومی و فوق العاده: فیزیوتراپیست عبدالرحمان اهوازیان ، فیزیوتراپیست دکتر علی الستی
• مسئول هماهنگی جلسه مسؤولین شعب و منتخبین نظام پزشکی : فیزیوتراپیست اشکان آذرکیش، فیزیوتراپیست دکتر مهدی مداحی
• مسئول هماهنگی نمایشگاه کنگره : فیزیوتراپیست همایون آبایی، فیزیوتراپیست صادق توکلی ، خانم الهه کرامتی
• مسئول هماهنگی هتل المپیک: فیزیوتراپیست محمدعلی مفتح
• بازرس کنگره : فیزیوتراپیست ودیعه موثقی
• مسئول امور مالی : فیزیوتراپیست مجید میرزاحیدری
• مسؤول انتخاب سخنرانیها و پوسترهای نمونه : فیزیوتراپیست دکتر محمدرضا پوراحمدی، فیزیوتراپیست دکتر حمید زمانی
• مسئول هماهنگی کارگاههای کنگره: فیزیوتراپیست زینب واشقانی فراهانی، فیزیوتراپیست مهرشاد رهبری
• مسؤول امور بین الملل : فیزیوتراپست ناصر زارع
• مسئول هماهنگی پوسترها ی کنگره(E-Poster) : فیزیوتراپیست احسان پاداش، فیزیوتراپیست مریم نعیمی
• مسئول هماهنگی سخنرانان ، پانل و هیات رئیسه سالن اصلی : فیزیوتراپیست دکتر لیلی گودرزی و فیزیوتراپیست طاهره نجفی
• مسئول هماهنگی سخنرانان و هیأت رئیسه سالن هگمتانه: فیزیوتراپیست زهره رستمی راد، فیزیوتراپیست هانیه ستوده فر
• مسئول تشریفات: فیزیوتراپیست محمد مسعودی، فیزیوتراپیست حسین حسن پور
• مسئول پذیرایی میان وعده و نهار : فیزیوتراپیست محمد مسعودی ، فیزیوتراپیست سهیل درویش امیری
• مسئول هماهنگی کمیته دانشجویی: فیزیوتراپیست کیارش نمیرانیان، فیزیوتراپیست جواد حدادی
• مسئول غرفه انجمن : خانم رها قربانی
• رابط مطبوعاتی : خانم سمیرا محمد علی
• مجری افتتاحیه و اختتامیه کنگره و ضیافت شام کنگره: فیزیوتراپیست مرضیه کردی
• مسئول پرتال کنگره و مسئول امور ثبت نام و گواهی ها: مهندس پیمان رشیدی
• مسئول چاپ کتابچه : شرکت رسانه تخصصی
• خدمات : آقای صمدحسین زاده

لیست کارگاه های حضوری





کتابچه کنگره





پوستر کنگره